ce este restart camp?

RESTART CAMP este un EVENIMENT UNIC, TRANSFORMAȚIONAL!

Participă la programul transformațional Restart Camp din perioada 23 Septembrie - 01 Octombrie 2023, în care înlocuiești confuzia cu claritatea, înveți cum să-ți crești nivelul de energie pentru a fi performant în fiecare zi și cum să pui în aplicare decizii esențiale pentru a-ți umple viaţa de satisfacții!
Indiferent cum vrei tu să-i spui acestui eveniment, tabără experiențială, retragere pentru autocunoaștere sau explorare în interiorul tău, noi îți spunem că RESTART CAMP este un eveniment UNIC, care te va ajuta să îți schimbi profund gândirea și modul tău de a fi.

Participi la restart camp
pentru că îți dorești:

În acest proces de cunoaștere și dezvoltare vei fi condus de cei doi fondatori:

RAJKO KUZMANOVIć

MONICA DASCĂLU

Ești cea mai importantă persoană din viața ta!
Chiar dacă de obicei ai investit atenția și energia ta în ceilalți, acum a venit timpul să investești în tine!

Participarea ta la Restart Camp îți oferă avantaje pe plan personal, însă te ajută să evoluezi mai bine și pe plan profesional, mai ales dacă ești antreprenor, freelancer sau angajat, deoarece:

ce vei învăța în restart camp:

ce vei învăța în restart camp:

CE și CUM ești TU se reflectă în tot ceea ce faci!

Poate că ți s-a întâmplat și ție măcar o dată în viață să te simți excelent, chiar dacă în jurul tău lucrurile nu mergeau prea bine.

Sau poate că mai des ți se întâmplă ca totul în jurul tău să fie bine și tu totuși să te simți foarte rău.

E vorba despre cum te simți în interior - parcă nu poți să te bucuri de viață, parcă nu ai suficiente resurse pentru ceea ce vrei tu să faci sau parcă nu ai suficientă energie.

Atunci când tu ai o stare de bine, sigur obții rezultate mai bune atât pe plan personal cât și pe plan profesional.

De asta ești aici! Cu cât te cunoști mai bine pe tine, cu atât poți mai rapid și mai eficient să îți rezolvi provocările din viața ta!

De starea ta interioară de bine ne ocupăm noi în RESTART CAMP!

UN TU MAI BUN ȘI MAI EFICIENT, ÎNSEAMNĂ PERFORMANȚĂ MAI MARE ATÂT PE PLAN PERSONAL, MATERIAL CÂT ȘI ÎN BUSINESSUL TĂU!

Scopul nostru este să-ți oferim o experiență extraordinară de transformare a vieții tale atât pe plan fizic, mental cât și emoțional.

Modul în care tu gândești astăzi, creează realitatea ta de mâine, îți influențează starea în care te simți și ce relații alegi să ai.

Mintea ta, este o unealtă ce te poate ajuta dacă știi cum anume să o folosești, iar noi te vom călăuzi astfel încât să înveți să faci asta prin tehnici de introspecție, jurnal, exerciții de conștientizare, meditații ghidate, jocuri de rol.
Suntem fericiți să te avem alături de noi și de alți oameni speciali, într-o aventură transformațională, care să atingă direct, toate aspectele vieții tale!

În restart camp te vei cunoaște pe tine altfel!

De ce să participi la RESTART CAMP?

Base
Base
$ 199 per month
16 gb
3 GB LPDDR3
5.2-inch
Helio X25 processor
21.16 megapixel
Premium
Extra
$ 260 per month
32 gb
4 GB LPDDR3
5.2-inch
Helio X25 processor
21.16 megapixel