Ce este restart camp?

Participă la programul transformațional Restart Camp din perioada 23 Septembrie - 01 Octombrie 2023, în care înlocuiești confuzia cu claritatea, înveți cum să-ți crești nivelul de energie pentru a fi performant în fiecare zi și cum să pui în aplicare decizii esențiale pentru a-ți umple viaţa de satisfacții!
Indiferent cum vrei tu să-i spui acestui eveniment, tabără experiențială, retragere pentru autocunoaștere sau explorare în interiorul tău, noi îți spunem că RESTART CAMP este un eveniment UNIC, care te va ajuta să îți schimbi profund gândirea și modul tău de a fi.

În acest proces de cunoaștere și dezvoltare vei fi condus de cei doi fondatori:

RAJKO KUZMANOVIć

Antreprenor, speaker motivațional și trainer în managementul stresului, a ales să se dedice oamenilor, oferind mii de ore de training și de coaching, aplicând instrumente practice.

MONICA DASCĂLU

Antreprenor, trainer și specialist în domeniul terapiilor complementare de peste 10 ani, ajută OMUL să se cunoască în toată diversitatea lui. 

ce primești când participi la restart camp?

Exerciții de conștientizare, scheme logice și formulare de introspecție

Acestea vor face totul clar și ușor pentru tine.

Vei obține instrumentele exacte pe care le vei utiliza în Restart Camp, însă le vei putea folosi ulterior și acasă pentru a te transforma în cea mai bună versiune a ta, îmbunătățindu-ți calitatea vieții de zi cu zi.
Aceste instrumente vor rămâne cu tine mult timp după eveniment.

Faci parte dintr-o comunitate de succes!

În Restart Camp ai oportunitatea să întâlnești oameni speciali și să creezi relații pe termen lung cu oameni pozitivi, activi, dornici de schimbare, focusați pe propria lor dezvoltare personală și interesați de manifestarea propriilor vise.

Sesiuni individuale personalizate post-event!

În cadrul Restart Camp, pe bază de tragere la sorți, 4 participanți din cei 30, vor primi cadou o sesiune individuală personalizată cu unul din trainerii evenimentului, însă vor fi și multe alte surprize de care dorim să te bucuri acolo.

ce au spus participanții la 30 de zile după restart camp